Evenemang

Familjekonstellationer i Höör 21 november

kl. 11.00-16.30

Varmt välkomna till en workshop med familjekonstellationer!

Familjekonstellationer är en metod som kan befria oss från smärtsamma mönster, hjälpa oss att få tillbaka vår naturliga livskraft, finna vår frihet och förstå vad det innebär att vara oss själva. Kärlek som stoppats upp av smärtsamma händelser i familjen kan börja flöda igen när vi hedrar och tar hand om det som varit.Den här stunden tillsammans kommer vi att uppleva närvaro och läkning genom den här vackra metoden. Du behöver inte känna till familjekonstellationer sen tidigare. Du kommer att få en del förklaring av metoden men framförallt en upplevelse. Mellan konstellationerna kommer vi att dela om det som berörts i oss och ev göra övningar kring det som kommer upp. Vi kommer alla från ett familjesystem och därför är det lätt att känna igen sig och beröras även när det inte är din egen konstellation som ställs upp.
Vi dansar lite, äter lunch och fikar mellan konstellationerna för att balansera djup med lätthet.
Ämnen som kan vi kan titta på hos den som tar emot en konstellation kan vara trauman av olika slag, anknytningssvårigheter i relationer, problem med partners, barn, föräldrar eller obegripliga negativa känslor, sjukdomar, missbruk mm.Vi kommer inte att bestämma i förväg vem som får sin egen konstellation uppställd utan vi går med det som känns levande i stunden och jobbar med den som är redo. Ibland kommer du kanske att vara representant för någons familjemedlem, ibland observatör, kanske får du din egen konstellation uppställd. Om ett tema känns viktigt för många kan vi göra en övning för alla.
Om du har en problematik som du inte lyckats lösa genom andra metoder kanske det är något som ligger i ditt familjesystem som behöver tittas på.


Investering: 450 kr
Anmälan senast 17 november. Kontanter eller swish när vi ses. Hör av dig med anmälan och frågor till Emma på: 0732-304022 eller e-post: emmadinmali@gmail.com

Du tar med egen lunch och det kommer att finnas te och frukt till fika.

Kom 10-15 min innan 11.00 för registrering så djupdyker vi kl. 11.00-16.30 med lunchpaus ca 12.30.

Var: Gaia center, Norra Fogdarödsvägen 14, 24393 Höör
www.gaiacenter.se

Varmt välkomna! Emma