Om Emma

Jag heter Emma Holmlund och är född 1971 i Trelleborg.

Jag tror att det finns en inre vetskap inom var och en av oss om hur vi ska finna vår lycka och hur vi ska hålla oss friska. Jag fascineras av kroppens och själens inneboende läkningskraft och är ständigt intresserad av allt det som ”funkar” dvs alla de tekniker och metoder som kan lyfta någon av oss till en bättre plats.

Jag har själv sedan barndomen och långt in i vuxen ålder haft många svåra perioder som deprimerad och har därför själv gått i många olika former av terapier och helande skolor för att finna det som förlöser och helar. Några av de kraftfullaste metoderna som hjälpt mig arbetar jag själv med idag.

Jag är på många sätt välsignad med upplevelser från djupaste mörker till högsta extas. Min tacksamhet för att kunna leva ett liv idag där jag upplever mer glädje, inre lugn och stabilitet än nåt annat gör att jag ständigt vill ta med andra på den resan ifrån mörkret till ett skönare liv. Visst krävs det vilja och mod men ju större mörker desto större motivation till förändring.

År 2002 gjorde jag den intensiva Osho Therapist Training i Pune i Indien. Det var en transformerande upplevelse som gav mig en ny grund att stå på. Efter det gick jag flera steg av Osho Family Constellation training 2003 för terapeuterna Svagito och Dwari. Jag hade också förmånen att delta vid ett seminarie med Bert Hellinger, grundaren till Familjekonstellationer, i Stockholm. Sedan dess har jag gett sessioner, workshops och kurser i Familjekonstellationer. Jag är djupt tacksam för att få arbeta med detta fantastiska redskap som transformerat mig och många omkring mig.

Förutom familjekonstellationer ger jag även en del andra behandlingar som bytts ut allt efter mitt eget intresse och vad som känns viktigt och härligt att dela med mig av. Jag har med mig många olika redskap från utbildningar och terapier jag deltagit i och plockar fram övningar mm vid behov.

Parallellt med detta arbete har jag varit anställd i perioder. Främst har jag arbetat med barn och ungdomar med mentala funktionshinder, i första hand autism. Jag har lärt massor om mig själv i närvaron av dessa speciella barn och ungdomar.

Sommaren 2017 påbörjade jag en utbildningen i TRE® – Tension & Trauma Release Exercises. Genom att själv göra dessa övningar som hjälper kroppen att förlösa ny som gammal stress och trauman har jag hittat ett större lugn och kommit åt ytterligare lager av stress att förlösa. Jag sover bättre, är piggare och blir inte lika lätt överväldigad som tidigare.

Jag vill också tillägga att jag levt med en enorm trötthet och mycket hjärndimma större delen av mitt liv och genom TRE® och utrensning av tungmetaller mm ur kroppen har jag allt mer energi och klar hjärna.

Mitt hormonsystem gav mig tidigare smärtor och svår nedstämdhet vid PMS. Dessa problem försvann för mig för några år sedan tack vare Life Wave plåstret SP6 som enbart ger ut frekvenser och inget annat. Jag använder på en punkt där man kommer åt alla hormoncenter i hjärnan. Jag berättar gärna om detta om nån vill testa själv.

1 april 2017 flyttade jag tillbaka till Helsingborg där jag bodde för 10 år sedan. Jag är född i Skåne och det är där min familj bor. Jag hoppas på att få fler vänner och hitta min nya Skånska tribe.

Min förhoppning är att dela med mig av den kunskap och de redskap jag fått ta del av och kunna stödja andra på vägen närmre sanning och lycka så som jag så många gånger blivit guidad till just det som blivit min väg.  Emma

PS. Se gärna den här hemsidan där jag delar många av de gyllene nycklar av visdom och praktiska övningar jag lärt mig kring att ta hand om känslor och min psykiska hälsa.  www.gyllenenycklar.se

Kommentera