Om du undrar något eller vill boka en session går det bra att skriva i kontaktformuläret, ringa eller via sms tel. 0732-304022. Berätta vilken session du önskar och vilken dag och tid som passar dig bäst så återkommer jag med bekräftelse eller förslag på en annan tid.

Från våren 2017 bor jag i Helsingborg. Jag ger sessioner i Samadhi meditationsstudio i området Stattena i Helsingborg. Adress:  Rosenbergsgatan 32 A, 254 44 Helsingborg. Där leder jag även meditationer och har workshops och kurser som annonseras via Facebook och via e-post. Säg till om du vill få e-post när något är på gång.

En EFT tapping session online tar ca 1 h och 15 min och kostar 750 kr.  Se även rabatt-paket på EFT sidan. Du kan få sessionen vid din mobil eller dator via ett Zoom samtal (du behöver ha ljud och kamera så att vi kan se varandra under sessionen) eller så kan vi ses i mitt hem i området Stattena i Helsingborg.

En familjekonstellation med representanter tar 90 min och kostar 1200 kr för en person och 1500 kr för ett par eller två familjemedlemmar med gemensam konstellation. 240/300 kr tillkommer för lokalen. Vi kan antingen bjuda in representanter gemensamt eller så gör jag det. Bäst är det med personer som inte är riktigt nära vänner eftersom de kan ha svårt att vara objektiva.

En familjekonstellation med symboler tar 90 min kostar 900 kr.

En TRE®- Tension & Trauma Release Session kostar 900 kr första gången, sessionen tar 90 minuter. Då får du lära dig tekniken och får ett redskap för livet med dig hem. Du får även med dig en broschyr med alla övningarna. Jag rekommenderar varmt att ta fler sessioner längs vägen för att få stöd att gå djupare i ditt helande. Om du tar fler TRE® sessioner kostar de 700 kr per gång och tar 60 min.

En öppen session á 90 min där vi ses i Samadhi meditationsstudio i Helsingborg  kostar 900 kr. Under en öppen session blandar vi verktyg efter behov och vad som uppstår. Ofta börjar vi använda EFT tapping för att lugna känslor och öppna upp för ett nytt sätt att se saker och sen kommer  familjekonstellations arbete in efter hand. Även andra redskap ex inre barn övningar kan tillkomma.

Alla priser är inklusive moms och när vi ses kan du betala med Swish, kontant eller så tar jag dina uppgifter för att skicka en faktura som enkelt kan betalas med Swish eller via banköverföring. Mitt företag är godkänt för F-skatt.

Välkommen att prenumerera på Inre Frihets Nyhetsbrev!

Här kan du läsa om vår Integritetspolicy.

* indicates required