Praktiskt

För att boka en session går det bra att skriva i kontaktformuläret, ringa eller via sms tel. 0732-304022 vilken session du önskar och vilken dag och tid som passar dig bäst så återkommer jag med bekräftelse eller förslag på en annan tid.

Från våren 2017 bor jag i Helsingborg. Jag ger sessioner i Samadhi meditationsstudio i området Stattena i Helsingborg. Adress:  Rosenbergsgatan 32 A, 254 44 Helsingborg. Där leder jag även meditationer och har workshops och kurser som annonseras via Facebook och via e-post. Säg till om du vill få e-post när något är på gång.

En familjekonstellation med representanter kostar 1200 kr för en person och 1500 kr för ett par eller två familjemedlemmar med gemensam konstellation. 240/300 kr tillkommer för lokalen. Vi kan antingen bjuda in representanter gemensamt eller så gör jag det. Bäst är det med personer som inte är nära vänner eftersom de kan ha svårt att hålla sig objektiva.

En familjekonstellation med symboler kostar 900 kr.

Inre barn sessioner kostar 800 kr första gången och 650 kr om du kommer fler gånger under de kommande 6 månaderna.

En TRE®- Tension & Trauma Release Session kostar 800 kr första gången, sessionen tar 90 minuter. Då får du lära dig tekniken och får ett redskap för livet med dig hem. Jag rekommenderar varmt att ta fler sessioner för att få stöd att gå djupare i ditt helande. Om du tar fler TRE® sessioner kostar de 750 kr per gång.

Jag sätter gärna ihop ett paket av sessioner och kan kombinera dom efter dina behov.

Ett extra redskap jag gärna plockar in vid efterfrågan är Quantfysik healing som på bara någon minut kan minska eller ta bort smärta eller annan problematik genom att klienten kliver ur det morfiska fält där smärtan/problemet finns.

Alla priser är inklusive moms och när vi ses tar jag dina uppgifter för att skicka en faktura som enkelt kan betalas med Swish eller via banköverföring. Jag har inte F-skatt utan allt går via Frilans Finans som sköter min bokföring och gör mig till egenanställd.