Praktiskt

För att boka en session går det bra att skriva i kontaktformuläret, ringa eller via sms tel. 0732-304022 vilken session du önskar och vilken dag och tid som passar dig bäst så återkommer jag med bekräftelse eller förslag på en annan tid.

Från 1 april bor jag i Helsingborg. Jag ger sessioner i Samadhi meditationsstudio i området Stattena i Helsingborg. Adress:  Rosenbergsgatan 32 A, 254 44 Helsingborg. Där leder jag även meditationer och har workshops och kurser som annonseras via Facebook och via e-post. Säg till om du vill få e-post när något är på gång.

En familjekonstellation med representanter kostar 1200 kr.

En familjekonstellation med symboler kostar 900 kr.

Inre barn sessioner kostar 650 kr första gången och 500 kr om du kommer fler gånger under de kommande 6 månaderna.

En TRE – Trauma Release Session kostar 800 kr första gången. Då får du lära dig tekniken och får ett redskap för livet med dig hem. Jag rekommenderar varmt att ta fler sessioner för att få stöd att gå djupare i ditt helande. Om du tar fler TRE sessioner kostar de 600 kr per gång.

Jag sätter gärna ihop ett paket av sessioner och kan kombinera dom efter dina behov.

Ett extra redskap jag gärna plockar in vid efterfrågan är Quantfysik healing som på bara någon minut kan minska eller ta bort smärta eller annan problematik genom att klienten kliver ur det morfiska fält där smärtan/problemet finns.

Alla priser är inklusive moms och du kan välja mellan att få faktura, ta med kontanter när vi ses eller att skicka över via Swish till 0732-304022 innan sessionen startar. Jag har inte F-skatt utan allt går via Frilans Finans som sköter all bokföring och gör mig till egenanställd.